Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Μπορεί ο ΠΑΟΚ

Κρίσιμο παιχνίδι για τα play-off σήμερα στο ΟΑΚΑ. Άμα κερδίσει η ΑΕΚ στο Βόλο, όποιος χάσει σε αυτήν την αναμέτρηση χάνεται. Θεωρητικά ο Πναθηναϊκός είναι το φαβορί αφού πρώτον, παίζει μέσα στην έδρα του και δεύτερον, ο ΠΑΟΚ έχει την μεγάλη απουσία του Γκαρσία. Ωστόσο περιμένω ότι δε θα επιβεβαιωθεί. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τους πρασίνους και πέρα από τη νίκη, που ουσιαστικά τους δίνει την πρωτιά, ακόμα και με ισοπαλία είναι φαβορί για την πρώτη θέση, αφού η ΑΕΚ έχει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, που δε θα την αφήσει εύκολα να κερδίσει για να μη χάσει την έξοδό του στην Ευρώπη, και την εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Το Χ2 έχει καλές πιθανότητες σε πολύ καλή απόδοση.

Δεύτερη αναμέτρηση που επιλέγω είναι αυτή της Μπόλτον με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία. Εκεί οι φιλοξενούμενoi θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν απευθείας έξοδο στους ομίλους του Champions League. Νομίζω το κίνητρο και η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται θα τους δώσουν τη νίκη.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Χ2 2.22 - 150 566.1
Μπόλτον - Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 1.70

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.