Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Χαμηλό σκορ στη Θεσσαλονίκη

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Λίγες οι επιλογές και σε αυτό το πρόγραμμα, με τα περισσότερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να βρίσκονται στην τελευταία τους στροφή. Σήμερα έχω επιλέξει ένα μπασκετάκι και ένα ποδοσφαιράκι.

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά της Α1. Χαώδης η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ένα σημείο που πιστεύω ότι θα επιβεβαιωθεί είναι το χαμηλό σκορ. Αφού το σκορ έμεινε κάτω από το όριο στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, πολύ δύσκολα θα ξεπεραστεί σήμερα. Οι γηπεδούχοι πιστεύω θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα στο σκοράρισμα, ενώ οι πράσινοι δε νομίζω να προσπαθήσουν τόσο πολύ όσο στην έδρα τους. Και μια νίκη με είκοσι πόντους θα τους κάνει...

Στο ποδόσφαιρο τώρα και την Ισπανία, η Μάλαγα θα υποδεχθεί τους πρωταθλητές. Κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες πιστεύω θα παίξουν ανοιχτά και το over θα έρθει εύκολα. Και οι δύο έχουν 62% ποσοστό στα over στο πρωτάθλημα. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι πιστεύω θα χρησιμοποιήσουν αρκετούς από τους βασικούς τους παίκτες για να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει του τελικού του Champions League.

Στη σελίδα Προτεινόμενα σημεία μπορείτε να δείτε και τις αυριανές επιλογές μου. Ανάλυση για τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα κάνω αύριο.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί PAOK - PAO under 149.5 1.87100€ Bonus - 150 504.9
Malaga - Barcelona over 2.5 1.80100€ Bonus

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.