Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Θα το σηκώσει εύκολα η Πόρτο

Τελικός Europa League σήμερα ανάμεσα σε δύο πορτογαλικές ομάδες. Από τη μία η Πόρτο, που είναι το μεγάλο φαβορί, και από την άλλη η Μπράγκα, που είναι πρωτάρα. Αν και τελικός, πιστεύω ότι δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί η Μπράγκα. Η φετινή Πόρτο έδειξε ασυναγώνιστη, με επιβλητικές νίκες εντός και εκτός έδρας. Ακόμα και αν σκοράρει πρώτη, δε νομίζω ότι θα κλειστεί για να φυλάξει το σκορ αλλά θα προσπαθήσει να επιτύχει και άλλα για να τελειώσει χωρίς άγχος την αναμέτρηση.

Θα προσθέσω στο δελτίο μου και ένα σημείο από τα play-off της Σούπερ Λίγκας. Στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης νομίζω δε θα έχουμε μεγάλο σκορ. Και οι δύο ομάδες θα προτιμήσουν να εξασφαλίσουν πρώτα το βαθμό της ισοπαλίας και ύστερα θα κοιτάξουν για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πρόσφατα αρχίσαμε τη συνεργασία μας και με μία καινούρια στην Ελλάδα εταιρεία στοιχημάτων την TEMPOBET. Προσφέρει αυτή τη στιγμή μπόνους 50% έως 100 €. Επίσης, λόγω των καλών αποδόσεών της, διαλέξαμε αυτή για το σημερινό μας δελτίο. Μπορείτε να την τσεκάρετε μέσα από το banner που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Porto - Braga Porto -1.5 2.25Tempobet - 200 706.5
PAOK - AEK under 2.5 1.57Tempobet

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.