Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Επανερχόμαστε με μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Επανερχόμαστε μετά από μία εβδομάδα με κάποιες προτάσεις από μπάσκετ. Αρχικά πάμε στην Ισπανία και στα ημιτελικά της ACB League. Εκεί σήμερα υποδέχεται η Μπαρτσελόνα την Κάχα Λαμποράλ για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Οι καταλανοί έχουν κάνει το 1 - 0. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές στην επίθεση αλλά έχουν προβλήματα αμυντικά. Το μεγάλο σκορ πιστεύω θα επιβεβαιωθεί όπως στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Στο άλλο παιχνίδι για τα ημιτελικά, η Ρεάλ υποδέχεται την Μπιλμπάο. Οι φιλοξενούμενοι είναι γενικά σκληρό καρύδι ως ομάδα, έχουν κοιτάξει στα μάτια όλες τις μεγάλες αντιπάλους τους. Προχθές χάσανε με 11 πόντους, ωστόσο σήμερα πιστεύω θα αντέξουν καλύτερα με το χάντικαπ των 9.5 να είναι αρκετά καλό.

Τέλος, στον μικρό τελικό της Α1 ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Μακριά από την έδρα τους οι ασπρόμαυροι δεν είναι τόσο δυνατοί. Πιστεύω πως οι παίκτες του Άρη θα φέρουν τη σειρά στο 1 - 1.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Άρης - ΠΑΟΚ Άρης 1.34 - 200 952.2
Μπαρτσελόνα -Κάχα Λαμποράλ over 149.5 1.87
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπιλπμάο Μπιλπμάο + 9.5 1.90

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.