Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ενδιαφέρον σε Ισπανία και Ελλάδα

Πλούσια ποδοσφαιρική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο. Σημαντικός παράγοντας, που ίσως παίξει ρόλο στην έκβαση των αγώνων, είναι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις που ξεκινούν πάλι την εβδομάδα που έρχεται.

Ξεκινώ με τις ισπανικές αναμετρήσεις του Σαββάτου. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από την Σπόρτινγκ Χιχόν. Δύσκολα το ματς θα ξεφύγει από το διπλό, αλλά ίσως να μην έχουμε πάρα πολλά γκολ. Μεσοβδόμαδα είχαμε παιχνίδια εθνικών με πολλούς παίκτες της Μπαρτσελόνα να συμμετέχουν σε αυτά. Επιπλέον, ακολουθεί το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και ίσως ο Γκουαρδιόλα να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους νικήτρια ήταν η ομάδα της Βαρκελώνης με σκορ 1 - 0. Πιστεύω ότι η παρέα του Μέσι θα προσπαθήσει να καθαρίσει το ματς από νωρίς και μετά θα σβήσει τις μηχανές της.
Πάμε τώρα στην αναμέτρηση Σανταντέρ - Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι θα έχουν νέο προπονητή ενώ από την άλλη "τρίζει" η καρέκλα του Γκρεγκόριο Μανθάνο μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Βλέπω ένα ματς με λίγα γκολ. Οι παίκτες της Σανταντέρ θα προσπαθήσουν πολύ για ένα θετικό αποτέλεσμα και για να αποδείξουν στον καινούριο προπονητή την αξία τους αλλά και επειδή βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Επειδή επιθετικά δεν είναι τόσο καλοί (έχουν τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα) θα δώσουν μεγαλύτερη βάση στην άμυνα. Στη Σεβίλλη το κλίμα δεν είναι καλό, έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία και ίσως δώσουν μεγαλύτερη σημασία στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Πόρτο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Πάμε τώρα στην Ελλάδα. Ο αγώνας που κλέβει τα βλέμματα της ημέρας είναι αυτός του Άρη με τον Ολυμπιακό. Από τη μία οι παίκτες του Βαλβέρδε θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι μπορούν να κερδίσουν ένα ντέρμπι εκτός έδρας. Από την άλλη, η ομάδα του Άρη χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει κοντά στις θέσεις των play-off. Με την προσθήκη του Μπομπαντίγια και του Νέρι Καστίγιο πιστεύω είναι ικανοί να πετύχουν ένα γκολ. Ειδικά ο τελευταίος θα το θέλει πάρα πολύ.

Συνεχίζω με μπάσκετ. Σήμερα έχουμε τους ημιτελικούς του Copa del Rey. Νομίζω ότι θα έχουμε δύο πολύ ωραίες αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ρεάλ - Βαλένθια και Ταού - Μπαρτσελόνα. Θεωρητικά, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα συναντηθούν στον τελικό. Δύσκολα μπορούν να γίνου ασφαλείς προβλέψεις σε ημιτελικούς. Ένα σημείο που πιστεύω θα περάσει είναι οι πολλοί πόντοι στο Κάχα Λαμποράλ - Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πετάνε φλόγες στην επίθεση και στην αναμέτρησή τους για το πρωτάθλημα στην έδρα των Βάσκων το αποτέλεσμα ήταν 87 - 80 υπέρ των γηπεδούχων.

Τέλος, στην Ελλάδα θα αναφερθώ στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Πανελλήνιο. Πιστεύω ότι η ομάδα της νέας Σμύρνης είναι ικανή να κερδίσει αλλά όχι με μεγάλη διαφορά. Νομίζω θα γίνει ένα κλειστό ματς με τις ομάδες κοντά στο σκορ.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Μονό Άρης - Ολυμπιακός Γκολ/Γκολ 2.5



- 50 125
Μονό Πανιώνιος - Πανελλήνιος Χ (οποιοςδήποτε νικητής μέχρι 5 πόντους) 2.5

- 70 175
Μονό Σανταντέρ - Σεβίλλη Ισοπαλία 3.35
100€ Bonus
- 50 167.5
Μονό Κάχα Λαμποράλ - Μπαρτσελόνα over 148.5 1.9
- 100 190
Μονό Χιχόν - Μπαρτσελόνα under 3 2.17
10bet
- 100 217
Παρολί Χιχόν - Μπαρτσελόνα Μπαρτσελόνα - Μπαρτσελόνα 1.52

- 65 179.8
Σανταντέρ - Σεβίλλη under 2.5 1.82