Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Μίλαν για πρωτάθλημα

Καλημέρα σε όλους, σήμερα θα ασχοληθώ με παιχνίδια ποδοσφαίρου.
Θα ξεκινήσω με το παιχνίδι ανάμεσα σε Μίλαν και Πάρμα, πρόκειται για δύο ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους, η μεν Μίλαν κυνηγάει το πρωτάθλημα μετά από αρκετά χρόνια(έχει μοναδική ευκαιρία φέτος) , η δε Πάρμα παλεύει για την παραμονή. Η Μίλαν διαθέτει ένα ποιοτικότατο ρόστερ , έχει δέσει σαν ομάδα, έχει βρει ρυθμό και έτσι λοιπόν θεωρώ ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.
Το δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε Πανιώνιο και Πάοκ, πρόκειται για ένα καθοριστικό παιχνίδι μόνο για τον Πανιώνιο(ουσιαστικά ο Πάοκ δεν έχει κάποιο στόχο στο πρωτάθλημα). Ο Πάοκ κατεβαίνει στη Νέα Σμύρνη με αρκετές απουσίες και την Πέμπτη θα παίξει Europa league(αυτή είναι μια σημαντική παράμετρος που δεν πρέπει να αμελήσουμε). Ο Πανιώνιος απέδειξε στο ματς με τον Παναθηναϊκό ότι πουλάει ακριβά το τομάρι του και πόσο μάλλον σε αυτό το παιχνίδι όπου παίζει όλη την κατηγορία(σίγουρα θα υπάρξουν και άλλα).
Το τρίτο παιχνίδι είναι Άρης - Ολυμπιακός, πολύ σημαντικό παιχνίδι κυρίως για τον Ολυμπιακό καθώς θέλει να διατηρήσει την διαφορά των 7 βαθμών από τον Παναθηναϊκό και από την άλλη ο Άρης θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι με μεγάλο πάθος(γνωστή η κόντρα των δύο συλλόγων). Αυτές οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν αρκετά καλές άμυνες και σκοράρουν σχετικά δύσκολα(Ολυμπιακός εκτός Καραϊσκάκη). Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι ικανός να σκοράρει πρώτος και να διαχειριστεί στη συνέχεια έξυπνα το παιχνίδι.


Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Μίλαν - Πάρμα Μίλαν 1,38

- 200 402
Πανιώνιος - Πάοκ 1Χ διπλή ευκαιρία 1,46

Μονό Άρης - Ολυμπιακός under 2.5 1,45

- 100 145