Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Copa del Rey...ο Τελικός

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού. Τα θεωρητικά φαβορί για να φτάσουν στον τελικό επιβεβαιώθηκαν. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθούν για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Ισπανία. Η Μπαρτσελόνα δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες για να πάρει το ένα εισιτήριο του τελικού, αφού κέρδισε τις αντιπάλους της με διαφορές κοντά στους 20 πόντους. Από την άλλη, η Ρεάλ πολύ δύσκολα κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Βαλένθια χθες και ενώ βρέθηκε σε αρκετά σημεία του αγώνα με την πλάτη στον τοίχο. Για σήμερα το αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι η ομάδα της Καταλωνίας που έχει αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια την ανωτερώτητά της απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό της. Αν και σε ένα τελικό τα προγνωστικά μπορούν πολύ εύκολα να πάνε "περίπατο" πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα είναι ικανή να καλύψει και το χάντικαπ.

Μεταφερόμαστε στο χώρο του ποδοσφαίρου και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Θα επιλέξω τα λίγα γκολ στις αναμετρήσεις Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη - Ατρόμητος. Όλες αυτές οι ομάδες έχουν αυτή τη στιγμή ως μοναδικό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Λογικά θα γίνουν πολύ σκληρά ματς με λίγες φάσεις. Σημαντικό στοιχείο για τον πρώτο αγώνα, ο Ηρακλής στην έδρα του έχει φέρει φέτος μόνο ένα over στην πρώτη αγωνιστική, στη νίκη επί του Ολυμπιακού.
Όσον αφορά το ντέρμπι, έχω την αίσθηση ότι θα μπουν γκολ. Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την δεύτερη θέση και θα προσπαθήσει από την αρχή να ανοίξει το ρυθμό και να πετύχει κάποιο γκολ. Από την άλλη η ΑΕΚ δεν φημίζεται για την καλή της αμυντική λειτουργία και θέλει επίσης τη νίκη για να μην κινδυνεύσει να μείνει εκτός play-off.

Τέλος, θα ασχοληθώ και με ένα αγώνα από την Primera Division και την αναμέτρηση της Εσπανιόλ με τη Ρεάλ. Εκεί οι Μαδριλένοι έχουν μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν την Μπαρτσελόνα, μετά τη χθεσινή της ισοπαλία, άμα νικήσουν. Βέβαια το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, αφού φέτος οι παίκτες του Ποκετίνο έχουν κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με μοναδικές εντός έδρας ήττες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Μονό Real Madrid - Barcelona Barcelona -7 1.95
- 60 117
Μονό Παναθηναϊκός - ΑΕΚ over 2.5 2.25
- 90 202.5
Παρολί Espanyol - Real Madrid Real Madrid 1.45
100€ Bonus
- 100 304.9
Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης under 2.5 1.45
100€ Bonus
Ξάνθη - Ατρόμητος under 2.5 1.45
100€ Bonus

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.