Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Οι οκτώ του Champions League

Αρχίζει η φάση των προημιτελικών για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σήμερα στη Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχεται την Τότεναμ. Πέρα από τη νίκη, οι παίκτες της Ρεάλ πιστεύω θα προσέξουν πάρα πολύ στην άμυνα. Η Τότεναμ θα παίξει και αυτή αμυντικά και δε θα δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι οι Άγγλοι πολύ δύσκολα θα σκοράρουν.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι η Ίντερ υποδέχεται τη Σάλκε. Οι νερατζούρι, μετά και την ήττα τους στο ντέρμπυ με τη Μίλαν που τους απομάκρυνε από τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στην Ιταλία, θα δώσουν μεγαλύτερο βάρος στο Champions League. Πιστεύω ότι μέσα στην έδρα τους και απέναντι σε ένα αντίπαλο που δεν φοβίζει θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη.

Τέλος, στο αυριανό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Σαχταρ θα επιλέξω νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ καθώς πιστεύω ότι οι παίκτες του Γκουαρδιόλα θα επιδιώξουν να καθαρίσουν από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Inter Milan - FC Schalke 04 Inter Milan 1.57
- 100 514
Real Madrid - Tottenham Hotspur Tottenham no goal 2.10
FC Barcelona vs. Shakhtar Donetsk Barcelona -1.5 1.56

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.