Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Το θέλει το ματς και ο Άρης

Ξεκινάω με τον αγώνα της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα σε Αστέρα και Άρη. Κρίσιμος αγώνας και για τις δύο ομάδες. Για τους μεν γηπεδούχους για τη σωτηρία τους, για τους δε φιλοξενουμένους για την είσοδο στα play-off. Δεν πιστεύω ότι οι Θεσσαλονικείς θα το δώσουν το ματς καθώς με νίκη αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες τους να μπουν στην πεντάδα αφού στην επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον Ολυμπιακό Βόλου, τον κύριο αντίπαλό τους σε αυτήν την προσπάθεια. Ο Αστέρας για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση μάλλον δεν είναι τόσο καλή ομάδα και δεν νομίζω ότι θα καταφέρει να επικρατήσει απέναντι σε μία καλύτερη.

Στη συνέχεια θα ασχοληθώ με δύο αγώνες από την ACB. Ο πρώτος είναι αυτός που δίνει η Ρεάλ στη Γρανάδα. Εκεί πιστεύω η Ρεάλ θα νικήσει εύκολα αφού μετά τη χθεσινή ήττα της Μπαρτσελόνα ελπίζει ακόμα για την πρώτη θέση. Η Γρανάδα, όντας τελευταία στο πρωτάθλημα, δε νομίζω ότι θα καταφέρει μεγάλη αντίσταση.

Ο δεύτερος είναι της Φουενλαμπράδα με τη Μενόρκα. Πολύ δυνατή η έδρα της Φουενλαμπράδα που θέλει νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά play-off. Απέναντί της η Μενόρκα, η δεύτερη υποψήφια για υποβιβασμό. Πιστεύω θα έρθει μία εύκολη νίκη για τους γηπεδούχους.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Αστέρας Τρίπολης - Άρης X2 1.80 - 200 1036.8
Ayuda en acción Fuenlabrada - Vive Menorca Fuenlabrada -5.5 1.50
Γρανάδα - Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης -7.0 1.92

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.