Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Κερδίζουν οι ελληνικές ομάδες

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Όλα τα θεωρητικά φαβορί βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις εντός έδρας ήττες τους. Πάμε να δούμε έναν έναν τους αγώνες.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός πιστεύω θα κερδίσει. Δύο λόγοι με οδηγούν εκεί. Πρώτον, η Μπαρτσελόνα όλη αυτή την περίοδο δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα. Κύριος λόγος που συμβαίνει αυτό πιστεύω είναι η κακή κατάσταση του Ρούμπιο φέτος. Δεύτερον, ο μεγάλος προπονητής που κάθεται στον πάγκο των πρασίνων που δύσκολα θα αφήσει μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στο παιχνίδι της Ιταλίας οι ερυθρόλευκοι καλούνται να κάνουν άλλη μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη φέτος. Πιστεύω το παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. Οι δύο ομαδες θα είναι κοντά στο σκορ όλη την ώρα. Ωστόσο στο τέλος θα παίξουν ρόλο οι παίκτες με προσωπικότητα και από τέτοιους έχει αρκετούς ο Ολυμπιακός, βλέπε Σπανούλη, Παπαλουκά, Μπουρούση, Νεστέροβιτς.

Στην Ισπανία, η Βαλένθια δείχνει ικανή να πετάξει έξω τη Ρεάλ. Μεγάλο πλεονέκτημα των γηπεδούχων ότι έχουν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ενώ η Ρεάλ έχει προπονητή.

Τέλος, στο Ισραήλ θα επιλέξω για άλλη μια φορά τους πολλούς πόντους καθώς μέσα στην έδρα της η Μακάμπι γίνεται ακόμα πιο επιθετική.

Σήμερα πάντως νομίζω χρειάζεται πιο χαλαρό ποντάρισμα.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα Παναθηναϊκός 1.84 - 50 621.8
Σιένα - Ολυμπιακός Ολυμπιακός 2.08
Βαλένθια - Ρεάλ Βαλένθια 1.70
Μακάμπι - Κάχα Λαμποράλ over 154.5 1.91

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.