Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Το παλεύει η Γεωργία

Ξεκινάω με αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2012. Πρώτος αγώνας αυτός της Γεωργίας με την Κροατία. Εκεί οι Κροάτες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθούν σε τροχιά πρώτης θέσης. Λογικά θα τα καταφέρουν αλλά δε νομίζω ότι θα έχουν εύκολο έργο. Η ομάδα του Κετσπάγια θα προσπαθήσει να κερδίσει κάτι παίζοντας μαζική άμυνα. Έτσι θα πάω με το under σε αυτό το παιχνίδι.

Στην αναμέτρηση της εθνικής μας τώρα, εύκολα ή δύσκολα οι διεθνείς μας θα καταφέρουν να πάρουν το διπλό. Ωστόσο πιστεύω ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι η επιλογή no goal για τη Μάλτα. Γενικά οι Μαλτέζοι δεν το έχουν πολύ το γκολ και απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει να προφυλάσσει την εστία της, όπως είναι η Ελλάδα, δε νομίζω ότι θα καταφέρουν να σκοράρουν.

Τέλος, κλείνω με ένα παιχνίδι από το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ισπανίας. Εκεί η Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη υποδέχεται τη Γρανάδα, μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Περιμένω μια άνετη επικράτηση από τους γηπεδούχους που θα καλύπτει το χάντικαπ.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Γεωργία - Κροατία under 2.5 1.65 - 150 760.3
Μάλτα - Ελλάδα Μάλτα no goal 1.60
Bilbao - Granada Bilbao -11.5 1.92

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.