Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Φιέστα για Ολυμπιακό

Τα φώτα στρέφονται σήμερα στο Καραϊσκάκι και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ίσως το τελευταίο παιχνίδι που θα τα δώσουν όλα οι παίκτες του Βαλβέρδε. Με νίκη θα δώσουν διπλή χαρά στους φιλάθλους τους καθώς και θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην έδρα τους, αλλά και θα επικρατήσουν σε ένα ντέρμπι. Από την άλλη η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να χαλάσει τη φιέστα αλλά, και με τις απουσίες των Δέλλα και Μπλάνκο, το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο.

Σε άλλο αγώνα για το πρωτάθλημα Ελλάδος, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανιώνιο. Όποιος χάσει κινδυνεύει, όποιος κερδίσει σώζεται. Λογικά και οι δύο θα προσέξουν πρώτα την άμυνά τους και μετά την επίθεση. Νομίζω τα λίγα γκολ είναι μια καλή επιλογή.

Τέλος, στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας Αϊτχόφεν και Τβέντε μονομαχούν για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Στις αναμετρήσεις που δίνουν σήμερα πιστεύω έχουν τον πρώτο λόγο να κερδίσουν.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Εξέλσιορ - Τβέντε Τβέντε 1.47
- 100 494
Αιντχόφεν - Ουτρέχτη Αιντχόφεν 1.40
Ολυμπιακός - AEK Ολυμπιακός 1.60
Ηρακλής - Πανιώνιος Under 2,5 1.50

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.