Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Κρίσιμο ματς για την ΑΕΚ

Για την Α1 μπάσκετ η ΑΕΚ υποδέχεται την Καβάλα. Πολύ σημαντικό το ματς για τους γηπεδούχους στον αγώνα που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Αρκετές οι πιθανότητες να επικρατήσουν κιόλας. Αυτό που θα επιλέξω είναι το χαμηλό σκορ καθώς πιστεύω ότι οι κιτρινόμαυροι θα παλέψουν πολύ στην άμυνα και μετά θα κοιτάξουν την επίθεση.

Στην Ισπανία και το πρωτάθλημα της ACB, θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Μάλαγα με τη Ρεάλ. Εκεί πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Βρίσκονται σε καλή φόρμα, παίζουν πολύ καλά μέσα στην έδρα τους και χρειάζονται τη νίκη για να μείνουν κοντά στις θέσεις των play-off. Από την άλλη η Ρεάλ είναι σχεδόν αδιάφορη για την αναμέτρηση καθώς δύσκολα θα τερματίσει σε άλλη θέση από τη δεύτερη του πρωταθλήματος. Επίσης, μέσα στην βδομάδα αρχίζουν και τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα και μάλλον θα έχουν περισσότερο εκεί το μυαλό τους.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί ΑΕΚ - Καβάλα under 148.0 1.90
- 200 786.6
Malaga - Real Madrid Malaga 2.07

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.