Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Λίγα γκολ στη Θεσσαλονίκη

Για την 26η αγωνιστική της Super League ο Ηρακλής υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι θέλουν λίγους πόντους ακόμα για να εξασφαλίσουν και μαθηματική τη σωτηρία τους. Απέναντι στους πρασίνους και μια ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα. Στηριζόμενοι έτσι στην πολύ καλή αμυντική τους λειτουργία εντός έδρας, μόλις 5 γκολ έχουν δεχθει, πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το ματς σε χαμηλό τέμπο.

Στη Γερμανία η Σάλκε, μετά την πρόκρισή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, υποδέχεται την Φρανκφούρτη. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση χωρίς νίκη το 2011. Από την άλλη οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία στα ύψη θα φτάσουν πιστεύω στη νίκη.

Στην Ισπανία η Ρεάλ υποδέχεται την Χέρκουλες. Πλησιάζει σημαντικός αγώνας για το Τσάμπιονς Λιγκ για τους γηπεδούχους και για αυτό θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Τέλος, στην ACB η Βαλένθια υποδέχεται την Μπανταλόνα. Πολύ καλοί οι γηπεδούχοι στην έδρα τους, πολύ κακοί οι φιλοξενούμενοι εκτός. Βλέπω μάλλον νίκη της Βαλένθια με κάποια διαφορά.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Βαλένθια - Γιοβεντούτ Μπανταλόνα Βαλένθια - 5.5 1.35
- 100 534
Ρεάλ Μαδρίτης - Χέρκουλες Ρεάλ Μαδρίτης / Ρεάλ Μαδρίτης 1.50
Ηρακλής - Παναθηναϊκός under 2.5 1.55
Σάλκε - Άιντραχτ Φρανκφούρτης Σάλκε 1.70

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.