Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Λίγα γκολ στο Αϊτχόφεν

Ξεκινάει σήμερα η φάση των 16 στο Europa League. Θα σταθώ στον αγώνα του Αϊτχόφεν, εκεί όπου πιστεύω ότι δε θα έχουμε μεγάλο σκορ. Είναι πρώτος αγώνας, και οι δύο ομάδες θα προσέξουν την άμυνά τους. Στο τέλος νομίζω η τοπική ομάδα θα είναι νικήτρια με ένα σκορ 1 - 0 ή 2 - 0.

Σε άλλο παιχνίδι για την ίδια διοργάνωση, τον αγώνα της Πορτογαλίας ανάμεσα σε Μπράγκα και Λίβερπουλ, βλέπω επίσης χαμηλό σκορ. Η Λίβερπουλ θέλει να κρατήσει το μηδέν πρωτίστως και μετά να καθαρίσει την πρόκριση στην έδρα της.

Τέλος, θα σταθώ και στον αγώνα Ντιναμό Κιέβου με Μάντσεστερ Σίτυ. Η Ντιναμό είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και δύσκολα θα χάσει. Επιπλέον, η Σίτυ δεν είναι και στα καλύτερά της. Προς άσσο ή ισοπαλία πιστεύω πηγαίνει το παιχνίδι.

Σε αγώνες για την ACB, το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ισπανίας, η Αλικάντε υποδέχεται την Μπιλμπάο. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη είναι πολύ καλή και διακρίνεται από σταθερότητα στην απόδοσή της. Είναι σαφώς ανώτερη από την αντίπαλό της και νομίζω έχει τον πρώτο λόγο για το ροζ φύλλο αγώνα.

Στη Βαρκελώνη τέλος, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σεβίλλη. Η ήττα στην τελευταία αναμέτρηση για τους γηπεδούχους με κάνει να πιστεύω ότι σήμερα θα κερδίσουν εύκολα. Για τις μεγάλες ομάδες μια ήττα χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία λειτουργεί συνήθως ως καμπανάκι και στην επόμενη αναμέτρηση εμφανίζεται πολύ πιο σοβαρή.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Barcelona - Cajasol Barcelona -13.0 1.87 - 50 170
PSV - Rangers under 2.5 1.82
Παρολί Meridiano Alicante - Bizkaia Bilbao Bizkaia Bilbao 1.65 - 80 416
PSV - Rangers PSV 1.50
Braga - Liverpool under 2.5 1.50
Dinamo Kiev - Manchester City 1X 1.40

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.