Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ο Άρης τη νίκη

Ξεκινάω με Ελλάδα και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και Ηρακλή. Για τους γηπεδούχους το παιχνίδι είναι σημαντικό, άμα θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων. Μετά και το τέλος των επιτυχημένων υποχρεώσεών τους στο Europa League, θα ρίξουν όλο το βάρος τους στην Ελλάδα. Επίσης, η νίκη απέναντι σε αντίπαλη ομάδα της Θεσσαλονίκης δίνει πάντα χαρά στους φιλάθλους της.

Στο Βόλο τώρα, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη απέναντι στον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό για να διατηρηθεί στις ευρωπαϊκές θέσεις και πιστεύω θα τα καταφέρει να την πάρει.

Πάμε στην Ισπανία και το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Σαραγόσα. Λόγω του ότι ακολουθεί σημαντική αναμέτρηση για το Champions League πιστεύω ότι οι παίχτες του Πεπ Γκουαρδιόλα θα προσπαθήσει να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Τέλος, στο Λονδίνο η Άρσεναλ θέλει τη νίκη απέναντι στη Σάντερλαντ για να διατηρηθεί ένα πόντο πίσω από την κορυφή της Αγγλίας. Καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, και εδώ πιστεύω οι παίχτες του Βεγκέρ θα επιδιώξουν να καθαρίσουν τον αγώνα από το ημίχρονο.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Ολυμπιακός Βόλου - Πανσερραϊκός Ολυμπιακός Βόλου 1.40
- 100 452
Άρης - Ηρακλής Άρης 1.67
Άρσεναλ - Σάντερλαντ Άρσεναλ 1.42
Μπαρτσελόνα - Σαραγόσα Μπαρτσελόνα / Μπαρτσελόνα 1.36

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.