Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Κάποια σημεία από ACB

Θα ξεκινήσω με κάποια δυνατά σημεία στο πρωτάθλημα Ισπανίας στο μπάσκετ που θεωρώ ότι έχουν πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθούν. Αναφέρομαι στους αγώνες: Bizkaia Bilbao Basket - Lagun Aro GBC, Cajasol - C.B. Granada, Power E. Valencia - Blancos de Rueda, Caja Laboral - CAI Zaragoza και Fuenlabrada - Regal F.C. Barcelona. Στα τέσσερα πρώτα προβάδισμα έχει ο άσσος καθώς οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί στην έδρα τους και αναμετρούνται με κατώτερους αντιπάλους, ενώ στο τελευταίο το διπλό λόγω της διαφοράς δυναμικότητας. Πιστεύω ότι τα φαβορί θα έχουν το προβάδισμα καθ'όλη τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Συνεχίζω με αγώνες ποδοσφαίρου στην Ισπανία. Στο Μπιλμπάο η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Σεβίλλη. Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα λόγω της δυνατής τους έδρας. Ωστόσο η Σεβίλλη έχει αποδείξει ότι όσο εύκολα τρώει γκολ, τόσο εύκολα βάζει κιόλας. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στη Γαλλία η Λυών υποδέχεται την τελευταία ομάδα της κατηγορίας, την Αρλ. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μείνουν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League. Λογικά θα φθάσουν σε μια εύκολη επικράτηση.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας προστέθηκε η σελίδα Βαθμολογίες και Στατιστικά. Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Bizkaia Bilbao Basket - Lagun Aro GBC Bilbao (ημίχρονο) 1.28 - 150 553.5
Cajasol - C.B. Granada Cajasol (ημίχρονο) 1.30
Power E. Valencia - Blancos de Rueda Valencia (ημίχρονο) 1.40
Caja Laboral - CAI Zaragoza Caja Laboral (ημίχρονο) 1.20
Fuenlabrada - Regal F.C. Barcelona Barcelona (ημίχρονο) 1.32
Παρολί Λυών - Αρλ Λυών -1.5 1.68 - 100 277.2
Μπιλμπάο - Σεβίλλη Γκολ/Γκολ 1.65

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.