Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Champions League...reloaded

Αρχίζει σήμερα η φάση των δεκαέξι στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση με δύο αγώνες: Βαλένθια - Σάλκε και Μίλαν - Τότεναμ.
Όσο πιο πολύ προχωράμε προς τον τελικό της διοργάνωσης, τόσο πιο αμφίρροπες θα είναι οι αναμετρήσεις και τόσο πιο δύσκολη η επιλογή των κατάλληλων σημείων.

Για τον αγώνα στην Ισπανία, πιστεύω ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη προσοχή στην άμυνά τους αφού ακολουθεί και δεύτερος αγώνας. Δεν νομίζω ότι η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο πιστεύω ότι η Βαλένθια έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης και νίκης σήμερα καθώς βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, με 7 νίκες και 1 ισοπαλία στους αγώνες που έχει δώσει μέσα στο 2011.

Στον άλλο αγώνα, η Μίλαν είναι το μεγάλο φαβορί κατά τη γνώμη μου. Βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι στον πρώτο γύρο, και σήμερα θα προσπαθήσει να αποκτήσει ένα καλό προβάδισμα ενόψει και του δύσκολου επαναληπτικού στην Αγγλία. Από την άλλη η Τότεναμ, από ότι έδειξε και στα παιχνίδια της προηγούμενης φάσης, δεν κλείνετε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Συγκεκριμένα έφερε τα εξής αποτελέσματα: 2-2(με Βερντερ), 4-3(με Ίντερ), 3-3(με Τβέντε). Δεν ξέρω σήμερα αν θα έχουμε τόσο μεγάλο σκορ, αλλά νομίζω ότι οι Άγγλοι θα επιδιώξουν να σκοράρουν.

Τέλος, σήμερα διεξάγεται και ο πρώτος αγώνας για τη φάση των 32 του Europa League, με τον Άρη να υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτυ. Η ανωτερότητα των Άγγλων δεν νομίζω ότι τίθεται υπό αμφισβήτηση και σήμερα είναι πολύ πιθανό να σπάσει η παράδοση του Άρη στα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο μόνος τρόπος για τον Άρη να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα είναι να οδηγήσει τον αγώνα σε χαμηλό τέμπο. Τα λίγα γκολ ίσως έχουν κάποιες καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθούν.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Μονό Valencia - Schalke under 2.5 1.67
Click Here
- 50 83.5
Μονό Milan - Tottenham over 2.5 1.97
10bet
- 50 98.5
Μονό Aris - Manchester City under 2.5 1.75
- 50 87.5
Παρολί Valencia - Schalke Valencia 1.73
Click Here
- 100 497
Milan - Tottenham Milan 1.73
Click Here
Aris - Manchester City Manchester City 1.67
Click Here

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.