Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τα βλέμματα στο Λονδίνο

Συνέχεια σήμερα στο Champions League με τους αγώνες Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα και Ρόμα - Σαχτάρ.

Χωρίς αμφιβολία το παιχνίδι του Λονδίνου κλέβει τα βλέμματα καθώς αναμετρούνται δύο από τις μεγαλύτερες και θεαματικότερες ομάδες της Ευρώπης. Πολύ δύσκολα μπορεί να πει κάποιος ότι δεν θα μπούνε πολλά γκολ. Έτσι και εγώ πιστεύω ότι επιλογές του τύπου goal/goal ή over έχουν πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθούν.

Στην άλλη σημερινή αναμέτρηση δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η Σαχτάρ. Το ουκρανικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω χειμώνα και θα ξαναρχίσει μέσα στον Μάρτη. Δύσκολο να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις αλλά έχω την αίσθηση ότι οι Ουκρανοί θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, υπάρχουν και δύο αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα. Θα σταθούμε στον αγώνα της Λιθουανίας ανάμεσα σε Ζαλγκίρης και Φενέρ. Εκεί οι Τούρκοι κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, αν και έχουν μία πολύ σημαντική απώλεια, αυτή του Mirsad Turkcan, που είναι ο πρώτος της ριμπάουντερ. Για τους Λιθουανούς οι ελπίδες πρόκρισης είναι σχεδόν μηδαμινές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουν και για αυτές. Πιστεύω ότι οι Τούρκοι το θέλουν περισσότερο το ματς. Σε περίπτωση ήττας και νίκης του Ολυμπιακού αύριο στη Βαλένθια, ουσιαστικά θα χαθεί το πλεονέκτημα της διαφοράς που είχαν κερδίσει μέσα στο ΣΕΦ. Δηλαδή ο Ολυμπιακός θα θέλει μετά απλή νίκη στην Τουρκία.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Μονό Roma v Shakhtar Donetsk Shakhtar Donetsk +0.5 1.78
Click Here
- 100 178
Παρολί Arsenal v Barcelona goal/goal 1.57
Click Here
- 100 246.5
Zalgiris v Fenerbahce Ulker Fenerbahce Ulker 1.57
Click Here

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.