Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Νικάει άνετα ο μπασκετικός Ολυμπιακός

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή ψυχολογία μετά την πρόσφατη επιτυχία της στην Ευρωλίγκα. Σήμερα αγωνίζεται ενάντια στον Πανελλήνιο μέσα στο ΣΕΦ και πιστεύω ότι θα πάει αρκετός κόσμος για να τους χειροκροτήσει. Οι παίκτες νομίζω θα ανταποδώσουν κερδίζοντας με μεγάλη διαφορά.

Στην Πορτογαλία η Μπενφίκα, μετά την επιτυχία της στο Γιουρόπα Λιγκ, παίζει στην έδρα της για το εγχώριο πρωτάθλημα απέναντι στην Μαρίτιμο. Η νίκη νομίζω θεωρείται δεδομένη και ίσως και με χάντικαπ.

Τέλος, στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Μπιλμπάο η τοπική ομάδα υποδέχεται την Βαλένθια. Η Μπιλμπάο φέτος κάνει εξαιρετική πορεία και έχει πολύ δυνατή έδρα (9 νίκες σε 12 αγώνες εντός). Από την άλλη η Βαλένθια δίνει μεσοβδόμαδα ένα πολύ σημαντικό ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα πρέπει να πάει στη Γερμανία να κερδίσει τη Σάλκε. Θεωρώ πως η γηπεδούχος ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει σε αυτή την αναμέτρηση.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Ολυμπιακός - Πανελλήνιος Ολυμπιακός -21.5 1.90
- 100 545.5
Μπενφίκα - Μαρίτιμο Μπενφίκα -1.5 1.74
Μπιλμπάο - Βαλένθια Μπιλμπάο χωρίς ισοπαλία 1.65

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.