Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Δυνατό σημείο από ACB

Ξεκινάω με μπάσκετ και Ισπανία, εκεί όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας Granada - Fuenlabrada. Η Γρανάδα είναι η τελευταία και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με μόλις τρεις νίκες φέτος και την τελευταία να είναι στις 12/12/2010. Πάει πολύς καιρός... Από την άλλη η Φουενλαμπράδα κάνει αρκετά καλή πορεία φέτος και βρίσκεται στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος. Σήμερα πιστεύω θα είναι η νικήτρια του αγώνα.

Συνεχίζω με ποδόσφαιρο και Γαλλία. Εκεί η Ρεν φιλοξενεί τη Λάνς. Εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες και στόχοι για τις δύο ομάδες. Η Ρεν βρίσκεται στη δεύτερη θέση, δύο μόλις πόντους από την κορυφή ενώ  η Λανς στην δεύτερη θέση από το τέλος, δύο πόντους κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Σημαντικό στοιχείο που δείχνει και τον αγωνιστικό προσανατολισμό της Ρεν είναι ότι έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία έχοντας δεχθεί 18 τέρματα, μόλις 6 εντός έδρας. Πιο πολύ από τον πιθανό άσσο πιστεύω ότι δεν θα φάει γκολ η γηπεδούχος ομάδα.

Τέλος, θα συμφωνήσω με τον ronaldopol για τα παιχνίδια Ηρακλής - Ξάνθη και Λα Κορούνια - Ρεάλ.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Rennes - RC Lens Lens no goal 2.15Bet 770

- 150 564
Granada - Fuenlabrada Fuenlabrada 1.75Bet 770


Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.