Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Κρίσιμο παιχνίδι στο ΣΕΦ

Πρώτος αγώνας Ολυμπιακός - Βαλένθια. Η Βαλένθια βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, το απέδειξε και την προηγούμενη εβδομάδα στην Τουρκία όπου παραλίγο να κάνει την έκπληξη. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Το παιχνίδι αυτό θα κρίνει κατά το ήμισυ ποιος θα προκριθεί από τους δύο από αυτόν τον όμιλο. Ο Ολυμπιακός οφείλει, μιας και παίζει στην έδρα του, όχι μόνο να κερδίσει αλλά και να αποκτήσει μία καλή διαφορά να την έχει για ασφάλεια στο παιχνίδι της Ισπανίας. Πιστεύω ότι οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα μπουν δυνατά στον αγώνα και θα έχουν μια καλή διαφορά από το ημίχρονο.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου, που διεξάγεται επίσης σήμερα, η Φενέρ δε νομίζω ότι θα προβληματιστεί πολύ από τη Ζαλγκίρης. Πιστεύω ότι όλα τα χάντικαπ θα βγουν υπέρ των Τούρκων, καθώς και ένα μεγάλο σκορ από τους γηπεδούχους.
Τώρα όσον αφορά τα παιχνίδια του κυπέλλου δύσκολα μπορούν να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις. Θα αναφερθώ μόνο στο ματς της Τούμπας, όπου πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει δυνατά και θα σκοράρει. Άμα καταφέρει και βάλει κάποιο γκολ νωρίς, πιστεύω ότι θα μπουν και άλλα γκολ...

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία)Σύστημα - ΠοντάρισμαΣυνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Ολυμπιακός - Βαλένθια Ολυμπιακός -4(ημίχρονο) 1,88

- 100 348
Φενερμπαχτσέ Ουλκέρ - Ζαλγκίρις Κάουνας Φενερμπαχτσέ Over 80.5 1,85

Μονό ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Over 2 1,96
Titanbet

- 51 99,96