Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η τουρκική Φενερμπαχτσέ παίζει με τα νεύρα του...Betteammate!!!

Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω αυτό που συμβαίνει με τους Τούρκους. Μας οδηγούνε στην πηγή αλλά δεν μας αφήνουν να πιούμε νερό!! Και εξηγούμαι...

Δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα, ποντάραμε στη Φενέρ να ξεπεράσει ένα όριο πόντων. Οι Τούρκοι ξεκινάνε καλά, σκοράρουν, αλλά μόλις φτάσουν ένα δυο πόντους πριν το όριο... σταματάνε να σκοράρουν!! 
Η αρχή έγινε στην προηγούμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Είχαμε επιλέξει στο παιχνίδι που έγινε μέσα στην έδρα τους, απέναντι στη Βαλένθια, να σκοράρουν πάνω από 76.5 πόντους. Όλα πήγαιναν καλά, αφού 3 λεπτά!!! πριν τη λήξη της αναμέτρησης είχανε σκοράρει 75 πόντους. Άλλο καλάθι δεν μπήκε ποτέ...
Η συνέχεια έγινε στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι ενάντια στη Ζαλγκίρης, πάλι μέσα στην Τουρκία. Αυτό που θέλαμε εμείς ήταν να ξεπεράσουν τους 80.5 πόντους. Τι κάνανε λοιπόν οι Τούρκοι σε αυτό το ματς? Φτάσανε στους 80 πόντους ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα και μετά.... χάσανε 3 ελεύθερες βολές!! και ένα δίποντο.

Σαν να παίζουν μαζί μας ή είναι αίσθησή μου... Πέρα από την πλάκα, ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω σε αυτό το άρθρο προσθέτοντας τρίτο συμβάν.

Επανερχόμαστε το μεσημέρι με νέες προτάσεις για σήμερα Πέμπτη