Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Superleague στο προσκήνιο

Αρχή με το ντέρμπι του βορρά. Άρης και ΠΑΟΚ θα δώσουν μάχη για τη νίκη. Ποιος θα την πάρει... αρκετά πιθανό κανείς. Ο ΠΑΟΚ είναι ίσως λίγο καλύτερη ομάδα από την συμπολίτισσα του. Ωστόσο παίζει εκτός έδρας ένα ντέρμπι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει να κερδίσει από το 2002. Από την άλλη ο Άρης δυσκολεύεται πάρα πολύ να βάλει γκολ φέτος (αστάθμητος παράγοντας Καστίγιο). Ένα επιπλέον χρήσιμο στατιστικό είναι ότι ο Άρης φέτος από τα 20 παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα έχει μόνο ένα over. Δύσκολα θα γίνουν δύο σήμερα...
Πάμε τώρα στη Νέα Σμύρνη. Εκεί ο Πανιώνιος υποδέχεται την Καβάλα. Δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος με ανεβασμένη ψυχολογία από τα δύο τελευταία παιχνίδια, θα καταφέρει να κερδίσει σε αυτόν τον αγώνα. Ξαναλέω όμως, δύσκολο παιχνίδι.
Άλλη μία επιλογή που θα κρατήσω από το κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι να μην φάει γκολ η  Ρεάλ στην Ισπανία απέναντι στην Οσασούνα.
Αλλάζουμε άθλημα και πάμε στο μπάσκετ. Εκεί σήμερα έχουμε τρεις αναμετρήσεις. Πιστεύω ότι ΠΑΟΚ και Πανιώνιος θα καταφέρουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι σε Ηρακλή και Ίκαρο αντίστοιχα.
Τέλος, στα παιχνίδια της Ισπανίας προτείνω το διπλό με χάντικαπ στους φιλοξενουμένους στους αγώνες Μανρέσα - Ρεάλ και Βαλένθια - Μπιλμπάο.
Παρακάτω φαίνεται πως θα συνδυάσω τις παραπάνω επιλογές.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία)Σύστημα - ΠοντάρισμαΣυνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
ΠαρολίΆρης - ΠΑΟΚ
under 2.5
1,45  Τριάδες -
100(x1)
100
322.98
Πανιώνιος - Ίκαρος Πανιώνιος 1,35
Ηρακλής - ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 1,65
ΠαρολίΟσασούνα - Ρεάλ
Ρεάλ (να μην δεχθεί γκολ)
1,80DOXXBET  Τριάδες - 20(x4)
/

Τετράδες - 20(x1)
100
756,65
Μανρέσα - Ρεάλ Ρεάλ -7.5 1,84DOXXBET
Βαλένθια - Μπιλμπάο Μπιλμπάο +6.5 1,86DOXXBET
Πανιώνιος - Καβάλα Πανιώνιος 1,95DOXXBET
ΜονόΆρης - ΠΑΟΚ
Ισοπαλία
2,90UNIBET
 -
100
290