Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Επιλογές από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Τρεις επιλογές με καλές αποδόσεις έχω να προτείνω σήμερα. Αυτή που πιστεύω πιο πολύ έρχεται από την Ισπανία και το ματς της Χερκουλες με την Μπαρτσελόνα. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα έχει δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του για να τα δώσουν όλα σε αυτό το ματς. Αυτό έχει να κάνει με την ήττα τους στον πρώτο γύρο, μέσα στη Βαρκελώνη με 2 - 0. Από τη άλλη, η Χέρκουλες είναι μια ομάδα που το έχει γενικά το γκολ και διαθέτει και ένα μεγάλο επιθετικό, τον Τρεζεγκέ. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της Χέρκουλες έχουν μπει πάνω από τρία γκολ, εκτός από ένα όπου μπήκαν τρία. Έτσι λοιπόν θα επιλέξω να μπουν πάνω από 3.5 γκολ.
Η δεύτερη επιλογή μου έρχεται από Γερμανία. Στο παιχνίδι Σάλκε - Χόφενχάιμ πιστεύω στην επικράτηση των γηπεδούχων. Πριν τη διακοπή για τα Χριστούγεννα, η Σάλκε είχε βρει ρυθμό και κέρδισε μέσα στην έδρα της πολύ δύσκολους αντιπάλους (Μπάγερν, Λυών, Βέρντερ). Την προηγούμενη αγωνιστική δεν τα κατάφερε απέναντι στο Αμβούργο αλλά πιστεύω ότι ήταν απλά μια παρένθεση. Με Ραούλ και Χούντελαρ σε καλή μέρα δεν νομίζω ότι έχει να φοβηθεί κάτι.
Τέλος, στην Ιταλία η Μίλαν εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Κατάνια. Μέσα στην έδρα της η Κατάνια έχασε από Γιουβέντους και Ίντερ, δεν νομίζω ότι θα καταφέρει να σταματήσει την Μίλαν.
Επιλέγω αυτά τα τρία με σύστημα δυάδες τριάδες. Τις καλύτερες αποδόσεις τις βρήκα στη Unibet:

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία)Σύστημα - ΠοντάρισμαΣυνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
ΠαρολίΚατάνια - Μίλαν Μίλαν 1,85UNIBET Δυάδες - 25(x3) / Τριάδες - 25(x1) 100 423.88
Χέρκουλες - Μπαρτσελόνα Over 3.5 1,85UNIBET
Σάλκε - Χόφενχαϊμ Σάλκε 1,90UNIBET