Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Πλούσιο πρόγραμμα

Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου πάντα μας δίνει πολλές επιλογές. Αυτό έχει τον κίνδυνο να προσθέσεις στο παρολί πάρα πολλές επιλογές, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχίας. Έτσι θα προσπαθήσω για σήμερα Σάββατο να επιλέξω τα τέσσερα πιο σίγουρα κατά την άποψή μου ματς.
Αρχίζω από Ελλάδα και Superleague, εκεί όπου ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έρχονται από πολύ καλά αποτελέσματα στο κύπελλο απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναικό αντίστοιχα. Αυτό έχει τονώσει την ψυχολογία τόσο αυτών όσο και των φιλάθλων τους, και καθώς οι αναμετρήσεις είναι εντός έδρας πιστεύω ότι θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Έτσι πάω με τον άσσο και στις δύο αναμετρήσεις.
Συνεχίζω με Ισπανία και Primera Division, με τη Βαλένθια να παίζει εντός έδρας με την Μάλαγα. Η Βαλένθια, που έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από τη Μάλαγα.
Τέλος, κλείνω με μπάσκετ από Ισπανία, εκεί όπου η Ρεάλ υποδέχεται την Εστουντιάντες. Όπως είχα γράψει και για τον αγώνα της Ευρωλίγκας, η Ρεάλ μέσα στην έδρα της φέτος δεν αστειεύεται. Έτσι, περιμένω μία άνετη επικράτηση απέναντι στην αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι Εστουντιάντες.

Συνολικά έχουμε:

ΠΑΟΚ - Ξάνθη                     (άσσος)                                 1.5
ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου    (ασσος)                                 1.53
Βαλένθια - Μάλαγα               (άσσος)                                  1.5
Ρεάλ - Εστουντιάντες            (άσσος με χάντικαπ -13)        1.9


Συνολική απόδοση    6.54