Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Κλειστό μάτς στην Κέρκυρα

  • Το Γουλβς - Λίβερπουλ είναι το πρώτο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθώ σήμερα.Η Γούλβς είναι προτελευταία στη βαθμολογία , δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν ομάδα και φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Λίβερπουλ. Η διαφορά τους στην βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά δυναμικότητας. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους για φέτος η Λίβερπουλ έχασε εντός έδρας 1-0, αλλά αυτές η εποχές αποτελούν παρελθόν. Η Λίβερπουλ χρωστάει μία νίκη στον θρύλο της ομάδας και νυν προπονητή της και πιστεύω θα την πετύχει  σήμερα, η απόδοση του διπλού αξίζει.
         Γουλβς - Λίβερπουλ --> 2   (2,20 στη bwin)
  • Κέρκυρα - Λάρισα, ο θάνατός σου η ζωή μου αποτελεί αυτό το παιχνίδι για τις δύο ομάδες για αυτό το λόγο περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι , γεμάτο τακτική που η καθεμία ομάδα δεν θα θέλει να χάσει, για αυτό πιστεύω ότι το under είναι μια πολύ καλή επιλογή
         Κέρκυρα - Λάρισα --> under 2.5 goals (1.50 στη bwin)

  •  Πανελλήνιος - Ηρακλής  είναι ένας αγώνας για την ελληνική Α1 basket για τον οποίο θεωρώ ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτός είναι ο Πανελλήνιος, ο Ηρακλής μέχρις στιγμής έχει δείξει ότι είναι μια κακή ομάδα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική θέση αλλά ο Πανελλήνιος είναι σαφώς καλύτερο.

          Πανελλήνιος - Ηρακλής 1 (1,40 στη bwin)

  • Θα προτείνω και ένα αγώνα από το κουπόνι του tennis, τη νίκη του Μάρκου Παγδατή ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Del Potro απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Το σημείο αυτό εμπεριέχει ρίσκο αλλά στηριζόμαστε στη φόρμα του Παγδατή.

          Μέλτσερ (Αυστριακός) - Παγδατής(Κύπριος)  -->2 (1,99 στη bwin)