Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Δελτίο διημέρου

Για απόψε θα ασχοληθώ με δύο ματς από την Πριμέρα. Το πρώτο, αυτό της Βαλένθια απέναντι στη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι μετά την κατάκτηση του κυπέλλου προετοιμάζονται για τα επόμενα δύο παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δε νομίζω ότι θα δώσουν τόσο βάση στην σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην πολύ καλή και εφέτος Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα για να διατηρηθούν στην 3 θέση και την απευθείας έξοδο στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ της επομένης χρονιάς.

Το άλλο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Σοσιεδάδ. Οι φιλοξενούμενοι είναι από τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους.

Τέλος, θα περιλάβω στο δελτίο και ένα αυριανό παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στην Μπόλτον και την Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι μετά τον βαρύ αποκλεισμό στο κύπελλο από την Στόουκ βρίσκονται σε πολύ κακή ψυχολογία και έχουν μείνει ουσιαστικά χωρίς στόχους. Από την άλλη η Άρσεναλ έχει ακόμα ελπίδες για τον τίτλο και γενικότερα είναι η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Bolton - Arsenal Arsenal 1.70 - 150 575.3
Valencia - Real Madrid 1X 1.41
Bilbao - Real Sociedad Bilbao 1.60

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.