Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Βάση στην άμυνα για Παναθηναϊκό

Μέρα των ντέρπυ η σημερινή με τις αναμετρήσεις Ρεάλ - Μπαρτσελόνα στην Ισπανία και Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο μπάσκετ για την Α1. Ξεκινώ με την ελληνική αναμέτρηση. Εκεί πιστεύω ότι θα δούμε δύο παθιασμένες ομάδες για τη νίκη με πολλά φάουλ και κακό ρυθμό στον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός με μία επικράτηση τεσσάρων και, πόντων δεν παίρνει μόνο την πρωτιά αλλά καταστρέφει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του Ολυμπιακού μετά και την αποτυχία του τελευταίου στην Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη θέλουν τη νίκη για να ανεβάσουν την ψυχολογία τους εν'όψει των επομένων αναμετρήσεών τους με τον μεγάλο αντίπαλο τους. Όπως συνηθίζει ο Ομπράντοβιτς σε αυτά τα παιχνίδια, θα κλείσει την άμυνά του για τα μην επιτρέψει τις διεισδύσεις του Σπανούλη και τις ασσίστ των κοντών των ερυθρολεύκων και θα δώσει μεγαλύτερη ελευθερία στα μακρινά σουτ, τομέα στον οποίο δε συνηθίζει να τα πηγαίνει καλά ο Ολυμπιακός. Έτσι νομίζω ότι οι ερυθρόλευκοι δε θα σημειώσουν πολλούς πόντους.

Στο "El clasico" πιστεύω θα δούμε πολλά γκολ. Η διαφορά στη βαθμολογία έχει κρίνει ουσιαστικά τον πρωταθλητή, επομένως πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη γοήτρου που θα τους ανεβάσει και την ψυχολογία εν'όψει και των προσεχών αναμετρήσεων τους.

Από εκεί και πέρα, για την Α1 πιστεύω ότι ο Ηλυσιακός και ο Πανελλήνιος θα επικρατήσουν στην έδρα τους απέναντι σε Περιστέρι και Καβάλα αντίστοιχα.

Τέλος στην Ιταλία, η Μίλαν παίζει στην έδρα της με την κακή φέτος Σαμπντόρια. Πιστεύω ότι εύκολα η δύσκολα θα φτάσει στη νίκη.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Ολυμπιακός under 74.5 1.85 - 150 1068.8
Real Madrid - Barcelona over 2.5 1.67
Milan - Sampdoria Milan 1.28
Πανελλήνιος - Καβάλα Πανελλήνιος 1.26
Ηλυσιακός - Καβάλα Ηλυσιακός 1.43

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.