Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Παίρνει το εισιτήριο η Valencia

Κρίνονται σήμερα και οι τελευταίες προκρίσεις στη Euroleague. Τρία τα σημαντικά παιχνίδια, αυτά ανάμεσα σε Βαλένθια και Φενερ, Λιέτβους και Ταού καθώς και το παιχνίδι της Μάλαγα με τον Παναθηναϊκό.

Στο παιχνίδι στη Βαλένθια οι γηπεδούχοι πιστεύω έχουν τον πρώτο λόγο. Μέσα στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί. Από την άλλη, οι Τούρκοι δεν είναι σε πολύ καλή φόρμα, ο τραυματισμός του Τουρκσαν τους έχει επηρεάσει και αυτό φάνηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια που δώσανε για την Ευρωλίγκα. Επειδή οι Ισπανοί πρέπει να πάρουν και διαφορά 3 πόντων για να προκριθούν, πιστεύω θα τα καταφέρουν.

Στη Λιθουανία, η Κάχα Λαποράλ με νίκη παίρνει αυτόματα πρόκριση και πρωτιά ενώ με ήττα κινδυνεύει να μείνει απ'έξω. Από την άλλη, οι Λιθουανοί προκρίνονται μόνο με νίκη. Εδώ νομίζω θα μιλήσει η εμπειρία και σε αυτόν τον τομέα οι Ισπανοί είναι ανώτεροι.

Τέλος, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη, απέναντι στην αδιάφορη Μάλαγα, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, όσον αφορά την πρόκριση.

Για το ποδοσφαιρικό στοίχημα, υπάρχουν δύο αναμετρήσεις για το ισπανικό πρωτάθλημα. Στο Ρεάλ - Μάλαγα, η ομάδα του Μουρίνιο θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Νομίζω ότι σήμερα θα το καταφέρει, με εμφατικό τρόπο, απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Στο άλλο παιχνίδι, ανάμεσα σε Αλμερία και Σανταντέρ, νομίζω οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά την αλλαγή προπονητή, η Σανταντέρ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με δύο νίκες και μία ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ, όπου ισοφαρίστηκε στο 90'.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1.28100€ Bonus
- 100 303
ΡΕΑΛ Μ. - ΜΑΛΑΓΑ ΡΕΑΛ Μ. -1.5 1.50100€ Bonus
ΑΛΜΕΡΙΑ vs ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ +0.5 1.58100€ Bonus
Παρολί ΒΑΛΈΝΘΙΑ - ΟΥΛΚΈΡ ΦΕΝΈΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΑΛΈΝΘΙΑ -3.5 1.85
- 100 333
ΛΙΈΤΟΥΒΟΣ ΡΊΤΑΣ - ΚΆΧΑ ΛΑΜΠΟΡΆΛ ΚΆΧΑ ΛΑΜΠΟΡΆΛ 1.80

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.