Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Σκληρό ματς στη Σιένα

Τέταρτοι αγώνες των σειρών σήμερα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Δεν πήγαμε καλά την Τρίτη. Η επιλογή νικητή σε αυτούς τους αγώνες είναι αρκετά δύσκολη και αυτό αποδεικνύεται και από τα 5 break που έχουν γίνει ήδη. Σήμερα θα αποφύγω την πρόβλεψη νικητή.

Αρχικά στο ματς της Σιένα αναμένω σκληρό ματς στο οποίο θα κυριαρχήσουν οι άμυνες. Οι Ιταλοί έτσι και αλλιώς βασίζουν το στυλ παιχνιδιού τους εκεί. Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο Ολυμπιακός καθώς από ότι φαίνεται η επίθεσή του δεν πετάει φλόγες. Το χαμηλό σκορ το βλέπω αρκετά πιθανό.

Στο ματς του ΟΑΚΑ θα έχουμε μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα επιλέξει ένα χαμηλό ρυθμό με έξυπνες άμυνες και επιθέσεις 24 δευτερολέπτων. Νομίζω ότι θα αναγκάσει και την ομάδα της Βαρκελώνης να ακολουθήσει αυτό το ρυθμό. Όποιος και αν είναι ο νικητής πιστεύω θα κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Τέλος, στο Ισραήλ πιστεύω η Μακάμπι δε θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα για να κάμψει την αντίσταση της Κάχα.

Λόγω της μεγάλης δυσκολίας που παρουσιάζουν και σήμερα οι αγώνες θα επιλέξω πάλι χαμηλό ποντάρισμα.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα X (οποιοσδήποτε νικητής μέχρι 5 πόντους) 2.25 - 50 395.4
Σιένα - Ολυμπιακός under 148.5 1.90
Μακάμπι - Κάχα Λαμποράλ Μακάμπι -8.5 1.85

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.