Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ευρωπαϊκό τριήμερο

Αυτό το τριήμερο έχουμε παιχνίδια που κρίνουν προκρίσεις στο Champions και το Europa League. Σήμερα η Μάντσεστερ υποδέχεται την Μαρσέιγ στην ρεβάνς του 0 - 0. Πιο έμπειρη ομάδα η αγγλική, πιστεύω θα καταφέρει να επικρατήσει της γαλλικής ομάδας στο γήπεδό της.

Στο αυριανό παιχνίδι ανάμεσα σε Ρεάλ και Λυών, οι γηπεδούχοι πιστεύω θα καταφέρουν φέτος να ξεπεράσουν το εμπόδιό της. Η ομάδα του Μουρίνιο μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και θα πάρει την πρόκριση με νίκη.

Την Πέμπτη, η Λίβερπουλ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπράγκα. Μέσα στην έδρα τους οι κόκκινοι μπορούν να προκριθούν. Η Μπράγκα δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις φέτος από αγγλικό έδαφος καθώς είχε ηττηθεί με 6 - 0 από την Άρσεναλ.

Τέλος, στη Σκωτία, η Rangers θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση εις βάρος της ολλανδικής Αϊτχόφεν. Πάντως δε νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερη ομάδα, και ένα μόνο γκολ θα τους δώσει πολύ πιθανόν την πρόκριση.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Manchester United - Marseille Manchester United 1.50 - 200 856
Real Madrid - Lyon Real Madrid 1.33
Liverpool - Braga Liverpool 1.45
Rangers - Eindhoven πρόκριση Eindhoven 1.48

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.