Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Περνάει εύκολα από Πυλαία ο Ολυμπιακός

Σε αναμέτρηση για την Α1, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Για τη διαφορά δυναμικότητας δεν τίθεται θέμα. Ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει κάποια επιπλέον προβλήματα σε σχέση με τον αγώνα του κυπέλλου, ο οποίος είχε λήξει 60 - 79 υπέρ των ερυθρολεύκων, καθώς δεν έχει πλέον στη διάθεσή της τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Ντόνι ΜακΓκραθ και Τζάστιν Γκρέι. Νομίζω ότι η ομάδα του Ιβκοβιτς δεν θα ατιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες.
Σε άλλη αναμέτρηση για την ίδια διοργάνωση, ο Ηλυσιακός, σε άλλο ένα κρίσιμο αγώνα παραμονής, υποδέχεται τον Ίκαρο. Οι γηπεδούχοι δείχνουν μεταμορφωμένοι μέσα στο 2011 προς το καλύτερο και ειδικά μέσα στην έδρα τους κερδίζουν άνετα. Κάτι αντίστοιχο πιστεύω θα συμβεί και σήμερα.
Παραμένουμε στο Μπάσκετ και πηγαίνουμε στην Ισπανία, εκεί όπου η Κάχα Λαμποράλ υποδέχεται τη Βαλένθια. Πολύ δυνατοί μέσα στην έδρα τους οι Βάσκοι και σε καλή φόρμα τελευταία, πιστεύω θα ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βαλένθια. Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκονται και οι τελευταίοι, ωστόσο πιστεύω ότι οι περσινοί πρωταθλητές Ισπανίας είναι ανώτεροι.
Σε εξ αναβολής αγώνα για τη Σουπερ Λιγκ, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εργοτέλη. Πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για το δικέφαλο του βορρά αφού αν δε νικήσει, μένει πίσω στη μάχη για τις θέσεις των play-off. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω θα τα καταφέρει.
Τέλος, στο Champions League θα ασχοληθώ με τον αγώνα στη Γερμανία ανάμεσα στη Σάλκε και τη Βαλένθια. Πιστεύω ότι η Βαλένθια είναι καλύτερη ομάδα αλλά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Δεν ξέρω αν θα προκριθεί αλλά νομίζω ότι δε χάνει σήμερα.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Ολυμπιακός -16.0 1.90
- 100 332.5
Ηλυσιακός - Ίκαρος Καλλιθέας Ηλυσιακός -5.5 1.75
Παρολί Caja Laboral - Valencia Caja Laboral -6.5 1.90
- 75 333.5
PAOK - Ergotelis PAOK 1.55
Schalke - Valencia X2 1.51

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.