Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Μάχες σε Europa και Euroleague

Πλούσιο πρόγραμμα σήμερα με παιχνίδια για τη φάση των 32 του Europa League, αλλά και ο δεύτερος γύρος της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκας.


Ξεκινάω με ποδόσφαιρο και τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δύσκολη αποστολή για τους Θεσσαλονικείς απέναντι στη δευτεραθλήτρια Ρωσίας. Οι Ρώσοι πέταγαν "φωτιές" στη φάση των ομίλων και τερμάτισαν πρώτοι με 5 νίκες και μία ισοπαλία και γκολ 18 υπέρ, 3 κατά!!! Βέβαια έχουν να δώσουν επίσημο αγώνα από τις 15 Δεκεμβρίου... Η ομάδα του Μάκη Χάβου από την άλλη, έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σε αγώνες Ευρώπης αλλά και απέναντι στον Ολυμπιακό τα δίνουν όλα οι παίκτες του. Όπως είπε και ο προπονητής του δικεφάλου θα δώσουν έμφαση στην άμυνα. Δεν νομίζω ότι τους συμφέρει κιόλας να ανοίξουν το ρυθμό απέναντι σε μια τόσο επιθετική ομάδα. Πιστεύω πάντως ότι δεν θα χάσουν.

Σε άλλα σημερινά παιχνίδια, η Μπενφίκα είναι πιστεύω μεγάλο φαβορί απέναντι στην Στουτγκάρδη. Έχει κάνει μόνο νίκες σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει από τις 12 Δεκεμβρίου. Από την άλλη η Στουτγκάρδη έρχεται από ήττα μέσα στην έδρα της με 4 - 1. Στη Γλασκώβη πιστεύω ότι ο αγώνας της Ρέιντζερς με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας δεν θα έχει πολλά γκολ, όπως δεν είχαν όλοι οι εντός έδρας αγώνες που έδωσε φέτος η Ρέιντερς στο Champions League.

Πάμε τώρα και στο μπάσκετ. Στον αγώνα της Ολύμπια με την Μακάμπι πιστεύω ότι θα έχουμε χαμηλό σκορ. Αν θέλει η Ολύμπια να έχει τύχη στον αγώνα, πρέπει να σταματήσει την επιθετική δεινότητα των Ισραηλινών. Την Μπαρτσελόνα είχαν καταφέρει να την περιορίσουν στους 68 πόντους, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν και σήμερα απέναντι στην ομάδα του Σόφο.

Δύσκολος αγώνας για Ολυμπιακό στη Βαλένθια. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται αυτόν τον αγώνα για τους δικούς τους λόγους. Ο Ολυμπιακός για να εξασφαλίσει σχεδόν την πρόκρισή του αλλά και για να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της Φενέρ χθες. Η Βαλένθια για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης. Νομίζω θα δωθεί βάση στην αμυντική λειτουργία και από τους δύο προπονητές και θα έχουμε χαμηλό σκορ, όπως στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Τέλος, θα ασχοληθώ με τον αγώνα της Εφές με τη Ρεάλ. Πιστεύω ότι οι Τούρκοι το θέλουν πολύ το ματς και θα το κερδίσουν. Στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης έχουν δείξει μεγάλη σταθερότητα στην απόδοσή τους. Σε περίπτωση ήττας τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα, καθώς θα πρέπει να πάνε μέσα στη Σιένα για να διαφυλάξουν τη νίκη τους, με δύο μόλις πόντους. Από την άλλη η Ρεάλ δεν πείθει με την απόδοσή της. Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης έχασε σε όλα, παρά ένα ματς, εκτός έδρας, από ομάδες χειρότερες των Τούρκων. Μέσα στη Σιένα έχανε άνετα για τρία δεκάλεπτα, βέβαια έκανε πολύ καλή τέταρτη περίοδο. Επίσης, έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα τρεις αγώνες για το κύπελλο Ισπανίας και θα υπάρχει σίγουρα κούραση.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Μονό PAOK Thessaloniki - CSKA under 2.5 1.65

- 50 82.5
Μονό Efes Pilsen - Real Madrid Efes Pilsen -3.5 1.90
10bet
- 100 190
Μονό U. Olimpija - Maccabi Electra Maccabi under 80 1.86

- 50 93
Μονό U. Olimpija - Maccabi Electra under 155 (χωρίς παράταση) 1.91
Click Here
- 70 133.7
Μονό Power E. Valencia - Olympiacos under 148.5 (χωρίς παράταση) 1.91
Click Here
- 100 191
Παρολί U. Olimpija - Maccabi Electra under 155 (χωρίς παράταση) 1.91
Click Here
- 50 182
Power E. Valencia - Olympiacos under 148.5 (χωρίς παράταση) 1.91
Click Here
Παρολί Rangers - Sporting Lisbon under 2.5 1.66
100€ Bonus
- 100 418
PAOK Thessaloniki - CSKA 1X 1.75
100€ Bonus
Benfica - Stuttgart Benfica 1.44
100€ Bonus

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.