Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Copa del Rey...μπασκετικό

Ξεκινάει σήμερα το Copa del Rey στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Ένα final-8 το οποίο την Κυριακή θα στέψει το νέο κυπελλούχο Ισπανίας. Δύο παιχνίδια σήμερα, το Valladolid - Valencia και ο αγώνας της οικοδέσποινας Real Madrid με την Gran Canaria.

Για το πρώτο παιχνίδι νομίζω είναι δύσκολο να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις για τον νικητή. Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες θα είναι κοντά στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Valladolid έχει  μια εξαιρετική πορεία ως τώρα στην ACB (βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας) με μεγαλύτερο πλεονέκτημά της, ωστόσο, την έδρα της. Η Βαλένθια από την άλλη, όπως έχουμε ξαναγράψει, με τον Πέσιτς στον πάγκο της είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα. Γενικότερα βλέπω χαμηλό σκορ στον αγώνα. Λόγω ίσως της απειρίας της αλλά και τον όχι πολύ διασήμων παικτών της, η Valladolid δίνεται σε πολύ καλές αποδόσεις outsider (κοντά στο 3!).

Στο άλλο παιχνίδι, λογικά η Ρεάλ μέσα στην έδρα της θα κάμψει την όποια αντίσταση της Γκραν Κανάρια. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσει το χάντικαπ των δέκα πόντων για δύο λόγους. Πρώτον, παίζει στην έδρα της και δεύτερον, θα προσπαθήσει να αποκτήσει από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας και να την κρατήσει μέχρι το τέλος, για να βγάλει όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα τον αγώνα, αφού θα ακολουθήσουν και άλλοι...

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Μονό Valladolid - Valencia Valladolid 3.05
10bet
- 100 305
Παρολί Valladolid - Valencia under 144 1.92

- 100 364.8
Real Madrid - Gran Canaria Real Madrid -10 1.90