Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Champions League, τελευταίοι πρώτοι αγώνες στη φάση των 16

Πέφτει η αυλαία σήμερα για τις πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των 16 του Champions League. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάνε οι επαναληπτικοί. Σήμερα τα φώτα στρέφονται στη Γαλλία και την Ιταλία.

Marseille εναντίον Manchester το ένα παιχνίδι. Η ομάδα του Sir Alex Ferguson θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, αυτές των Άντερσον, Φέρντιναντ, Γκιγκς, Έβανς, Όουεν, Χάργκριβς, Βαλένσια και Παρκ. Δύσκολη αποστολή για τους Άγγλους. Θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει να πάρουν την πρόκριση στην έδρα τους. Όπως συνηθίζει η Μάντσεστερ σε αυτά τα παιχνίδια, θα προσπαθήσει να παγώσει το ρυθμό, να κρατήσει το μηδέν και να εκμεταλλευτεί όποια ευκαιρία της παρουσιαστεί. Από την άλλη ούτε οι Γάλλοι πιστεύω θα προσπαθήσουν να ανοίξουν το ρυθμό, αλλά θα κοιτάξουν πρώτα την άμυνά τους. Στη φάση των ομίλων αντιμετώπισαν μια άλλη δυνατή ομάδα από το νησί, την Τσέλσι, και κατάφεραν να την κερδίσουν με 1 - 0. Κάτι τέτοιο πιστεύω θα επιδιώξουν και σήμερα. Βλέποντας κιόλας ότι στους αγώνες της, στην έδρα της, στη φάση των ομίλων μπήκε μόνο ένα γκολ σε κάθε έναν, θα επιλέξω το under.

Στον αγώνα στην Ιταλία ανάμεσα σε Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου τα πράγματα είναι αρκετά αμφίρροπα. Οι δυο τους αναμετρούνται για πρώτη φορά μετά τον τελικό πέρυσι. Σε αντίθεση με εκείνο τον αγώνα όπου η Ίντερ αμυνόταν υποδειγματικά, φέτος είναι λίγο "όσα πάνε και όσα έρθουν". Από την άλλη, η Μπάγερν, που βρίσκεται μακρυά από τη διεκδίκηση του τίτλου στη Γερμανία, θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρα από αυτό, θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση και για τον περσινό χαμένο τελικό. Με τους Ριμπερί και Ρομπέν παρόντες οι Βαυαροί έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους βοηθήσει σίγουρα πολύ ενόψει της ρεβάνς.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Marseille - Man. United under 2.5 1.55
betclic

- 100 271.3
Inter - Bayern goal/goal 1.75
betclic


Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.