Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Πάμε πάλι με Ευρωλίγκα

Θα ασχοληθώ και εγώ, όπως και ο ronaldopol, με τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα σήμερα.
Αρχίζω με το Παρτιζάν - Σιένα. Σε αυτό το παιχνίδι, όποιος χάσει χάνεται. Περιμένω ένα σκληρό αγώνα αλλά με τη Σιένα να βρίσκεται από πάνω όλη την ώρα και την Παρτιζάν να ακολουθεί. Η Σιένα δεν αξίζει να έχει 0 νίκες έως τώρα στον όμιλο, είναι καλύτερη ομάδα από τους Σέρβους και θα κυνηγήσει περισσότερο την πρόκριση.
Δεύτερο παιχνίδι αυτό των πρασίνων. Ο Παναθηναϊκός άμα κερδίσει εξασφαλίζει ουσιαστικά την πρωτιά στον όμιλο. Ωστόσο, άμα χάσει, δεν έγινε και τίποτα, και πάλι στο χέρι του είναι. Οι Ισπανοί, μετά και την εκτός προγράμματος ήττα τους την προηγούμενη αγωνιστική, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Δεν είναι κακή ομάδα αλλά έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα. Σήμερα πάντως πιστεύω έχουν προβάδισμα για τη νίκη.
Συνεχίζω με το παιχνίδι της Ρεάλ με την Εφές. Εδώ παίζετε η πρωτιά του ομίλου και η εξασφάλιση της πρόκρισης. Τους Τούρκους δεν τους εμπιστεύομαι πολύ ως ομάδα. Η Ρεάλ πάλι δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή της, ωστόσο μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και ικανή να καλύψει το χάντικαπ. Ο Μεσίνα νομίζω ξέρει πολύ καλά πως να προετοιμάσει τους παίκτες του για τέτοια παιχνίδια.
Τέλος, μια μικρή αναφορά στο παιχνίδι της Μακάμπι με την Ολύμπια. Η Ολύμπια έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να σταματήσει βέβαια την Μακάμπι στο σκοράρισμα, ειδικά αν είναι ο Σόφο σε καλή μέρα, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να μείνει κοντά στο σκορ.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία)Σύστημα - ΠοντάρισμαΣυνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Παρολί Παρτιζάν - Σιένα Σιένα 1,70

- 100 314,5
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολύμπια Λιουμπλιάνας Ολύμπια Over 70.5 1,85

Παρολί Κάχα Λαμποράλ - Παναθηναϊκός Κάχα Λαμποράλ 2,30
Titan Bet Sportsbook

- 100 462,3
Ρεάλ - Εφές Ρεάλ -8.0 2,01
Titan Bet Sportsbook

Παρολί Παρτιζάν - Σιένα Χ(οποιοσδήποτε νικητής έως 5 πόντους) 2,35

- 75 334,87
Ρεάλ - Εφές Ρεάλ -4.0(ημίχρονο) 1,90