Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Θα μπούνε γκολ στο ντέρμπι?

Θα μπούνε γκολ στο ντέρμπι αιωνίων? Έτσι πιστεύω αν και με λίγο ρίσκο. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικά για να πάρει τη νίκη. Κίνδυνο να χάσει την δεύτερη θέση δεν έχει, θα μείνει ζωντανός για την κατάκτηση του τίτλου και, ακόμα και να μην τα καταφέρει, θα μπορεί να λέει ότι κέρδισε δύο φορές τον μεγάλο του αντίπαλο. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θα παλέψει και αυτός για τη νίκη-πρωτάθλημα αλλά και νίκη γοήτρου. Βέβαια θα κινηθεί πιο συντηρητικά από τους πρασίνους καθώς ακόμα και με ισοπαλία την κάνει τη δουλειά του. Επίσης, αν υποθέσουμε ότι ο ΠΑΟ θα κινηθεί επιθετικά, θα δημιουργηθούν αρκετοί χώροι για τους ερυθρολεύκους, που είναι ικανοί να τους εκμεταλλευτούν.



Σε άλλο σημερινό αγώνα, η Καβάλα έχει αρκετές πιθανότητες να είναι η νικήτρια στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Οι Καβαλιώτες είναι πολύ καλή ομάδα, δυνατή στην έδρα της και θέλει το ματς για να μείνει κοντά στις θέσεις των play-off. Από την άλλη, οι Σέρρες έχουν ουσιαστικά αποχαιρετήσει την κατηγορία και δε νομίζω ότι είναι ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα.

Στην Ισπανία υπάρχει η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Λεβάντε. Η Λεβάντε έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια, αλλά εκεί πιστεύω ότι θα μείνει. Η Ρεάλ είναι μακράν ανώτερη ομάδα. Το απέδειξε πρόσφατα και στο κύπελλο όπου την κέρδισε στο ίδιο γήπεδο με 8 - 0! Βέβαια αυτό θα ίσχυε ακόμα και να μην υπήρχε αυτό το ματς. Επειδή ακολουθεί αναμέτρηση για το Champions League για τους Μαδριλένους, πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Τέλος, στην Α1 του μπάσκετ βρίσκουμε τον αγώνα Περιστερίου - Άρη. Οι Περιστεριώτες έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Μέσα στην έδρα τους είναι αρκετά δυνατοί και θα αντιμετωπίσουν έναν Άρη που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Είδος Στοιχήματος Αγώνας Επιλεγμένο σημείο Απόδοση(Εταιρεία) Σύστημα - Ποντάρισμα Συνολικό Ποντάρισμα Πιθανή επιστροφή
Μονό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός over 2.5 2.5

- 100 250
Παρολί Περιστέρι - Άρης Περιστέρι 1.82
- 150 574
Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβάντε Ρεάλ Μαδρίτης / Ρεάλ Μαδρίτης 1.45
Καβάλα - Πανσερραϊκός Καβάλα 1.45

Όλες οι αναρτήσεις ανεβαίνουν και στην σελίδα μας στο facebook. Κάντε Like για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση και για να μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.