Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Euroleague Basketball...με Ολυμπιακό

Σήμερα ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής, της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκας και έχει χρώμα ελληνικό. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Λιθουανία τη Ζαλγκίρης του Ηλία Ζούρου. Δύσκολο ματς, όπως όλα σε αυτή την φάση της διοργάνωσης, αλλά υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Μετά την, εκτός προγράμματος, ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς πρέπει να επιστρέψει στα επιτυχή αποτελέσματα, άμεσα, με μία, εντός προγράμματος, νίκη. Η Ζαλγκίρης είναι ένα υπολογίσιμο μέγεθος, ωστόσο δε νομίζω ότι μπορεί να ακολουθήσει τις άλλες τρεις ομάδες του ομίλου για μία πρόκριση στους 8. Βλέπω ένα ματς κάτω των 150 πόντων αλλά επίσης τον Ολυμπιακό να αποκτά ένα προβάδισμα 10 πόντων στο ημίχρονο και να το διατηρεί ως το τέλος. Άρα θα πάω με τη νίκη με χάντικαπ του Ολυμπιακού.
Με άλλο ένα ματς θα ασχοληθώ, αυτό της Παρτιζάν με την Εφές. Η Παρτιζάν είναι σκληροτράχηλη ομάδα και πολύ δύσκολα χάνει στην έδρα της. Από την άλλη η Εφές δεν έχει κάνει ούτε μία νίκη εκτός έδρας φέτος στην Ευρωλίγκα. Όλα δείχνουν προς τον άσσο, βέβαια τελευταία έχει ανέβει η Εφές. Θα προτιμήσω να πάω με το χαμηλό σκορ.

Όπως ανακοινώθηκε και στο blog, πλέον οι προτάσεις θα δίνονται ως μονά ή παρολί και με  μονάδες πονταρίσματος. Έτσι έχουμε:

Παρολί:
Ζαλγκίρης - Ολυμπιακός   Ολυμπιακός -6.5   1.8   Vistabet
Παρτιζάν - Εφές                 under 140.5            1.85 Vistabet
Συνολική απόδοση παρολί :  3.33     Ποντάρισμα:  30   Πιθανή επιστροφή: 100



Μονό:
Παρτιζάν - Εφές             Χ  (οποιοσδήποτε νικητής μέχρι 5 πόντους)  2.35  Unibet
Συνολική απόδοση παρολί :  2.35     Ποντάρισμα:  30   Πιθανή επιστροφή: 70.5