Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Αρχή με Ευρωλίγκα...

Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν, οι πρώτες προτάσεις μου θα έρθουν από τον μπασκετικό χώρο και συγκεκριμένα, την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκας.
Πρώτο παιχνίδι που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι το Εφές - Σιένα. Η Εφές, αν και διαθέτει ένα ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες, όπως Τουντσερί, Ρακόσεβιτς, Βούισιτς, Νάχμπαρ, δεν έχει ανάλογη απόδοση και ως σύνολο. Από την άλλη η Σιένα, μπορεί να έχασε κάποιους σημαντικούς παίκτες το καλοκαίρι, ωστόσο διατήρησε τον ίδιο προπονητή και την ίδια φιλοσοφία με αποτέλεσμα να συνεχίζει το ίδιο καλά όπως πέρυσι. Πρόσφατα ενισχύθηκε και με τον Μάρκο Γιάριτς και μόνο να κερδίσει έχει από αυτό. Έτσι λοιπόν, εδώ θα ακολουθήσω το διπλό με χάντικαπ.
Δεύτερο παιχνίδι το Βαλένθια - Ζαλγκίρης. Εδώ θα ακολουθήσουμε πάλι το διπλό με χάντικαπ. Με νέο προπονητή τον Ηλία Ζούρο, η Ζαλγκίρης πιστεύω ότι θα σταθεί αρκετά καλά απέναντι στη Βαλένθια. Η τελευταία, που έχασε πρόσφατα εντός έδρας στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχει τον τρόπο να κερδίζει, κυρίως λόγο του πολύ καλού προπονητή της. Ωστόσο, στα τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια δεν μπορεί να επιβληθεί άνετα, και πιστεύω ότι ούτε σήμερα θα είναι εύκολα τα πράγματα.
Τέλος, τελευταίο παιχνίδι το Ρεάλ - Παρτιζάν. Η Παρτιζάν φέτος είναι ένα επίπεδο χαμηλότερα από πέρυσι. Συνεχίζει ωστόσο να είναι μια καλή ομάδα. Από την άλλη μεριά, η Ρεάλ ακόμα δεν έχει γίνει ομάδα φόβητρο όπως θα ήθελε και ο προπονητής της. Ωστόσο, μέσα στην έδρα της δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο. Έτσι θα πάω με τον άσσο.

Όσον αφορά τις επιλογές θα επιλέξω να στοιχηματίσω στην Bet365 που κάποιες εναλλακτικές  δυνατότητες στοιχηματισμού. Έτσι έχουμε,

Ρεάλ - Παρτιζάν ( άσσο ημίχρονο - άσσο τελικό )          1.30
Βαλένθια - Ζαλγκίρης ( διπλό με χάντικαπ +12.0 )         1.43
Εφές - Σιένα ( διπλό με χάντικαπ +9.0 )                          1.38

Συνολική απόδοση:               2.56