Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Αλλαγές στο ιστολόγιο

Καλησπέρα σε όλους. Το ιστολόγιο μόλις έκλεισε μια εβδομάδα λειτουργίας, αλλά συνεχίζουμε να προσπαθούμε να το βελτιώσουμε, προσθέτοντας κάποιες καινούριες λειτουργίες.

Όπως ίσχυε έως τώρα, στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται οι αναλύσεις των αγώνων που προτείνουμε, καθώς επίσης και οποιαδήποτε άλλη ανάρτηση γίνεται από τους συγγραφείς του ιστολογίου.
Στη σελίδα "Προτεινόμενα σημεία" μπορείτε να βρείτε συνοπτικά τις προτάσεις της ημέρας καθώς και όλες τις παλαιότερες επιλογές με την κατάληξή τους (επιτυχημένες ή όχι).
Στη σελίδα "Στατιστικά" μπορείτε να βρείτε τις επιδόσεις των tipsters ως αναφορά την μπάνκα τους (νέα λειτουργία), τις επιτυχίες ανά είδος στοιχήματος (μονά ή παρολί), όπως και ανά κατηγορία.
Τέλος, προστέθηκε η σελίδα "Ζωντανά αποτελέσματα" όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλους τους αγώνες της ημέρας, ποδοσφαίρου ή μπάσκετ, σε ζωντανό χρόνο.

Όπως ανέφερα παραπάνω, από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιούμε μπάνκα καθώς και διαχωρισμό των στοιχημάτων σε μονά και παρολί. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει και ένα κριτήριο για τις επιδόσεις μας μακροχρόνια. Προφανώς και οι μονάδες της μπάνκας δεν αντιστοιχούν στα αντίστοιχα ευρώ. Δηλαδή για κάποιον 1 μονάδα μπορεί να θεωρηθεί ίση με 1 ευρώ και για άλλον ίση με 10 λεπτά.

Γενικά, η ανανέωση του blog θα γίνεται όποτε υπάρχουν αγώνες με αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον για εμάς, συνήθως δηλαδή όταν υπάρχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις ή ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τέλος, θα ήθελα να καλέσω σε όποιον αρέσει το blog, και γενικότερα η όλη προσπάθεια, να γίνει αναγνώστης του.

Αυτά για τώρα. Μέσα στην ημέρα θα ακολουθήσουν οι προτάσεις μας για σήμερα.